Тимот на КликниЈади

Нашите ресторани се истакнуваат со своите вкусни јадења, приготвени со посебно внимание и висок квалитет. Животот е премногу краток за лоши искуства со храна и затоа ние се грижиме нашите партнери да го одржуваат високиот квалитет на приготвените јадења. Ние ја испорачуваме храната што вие самите ќе ја одберете до вашата врата за помалку од 1 час и ни представува задоволство да ве служиме со високо квалитетни јадења.

 • employee photo

  Никола Д.

  CEO

  Само шлогови со апдејти на софтвер прави

 • employee photo

  Сања З.

  Бренд менаџер

  Со Сања нема зафркавање, принципиелна, организирана секогаш ферски се бори за тимот.

 • employee photo

  Роберт Т.

  COO

  Соработка, Маркетинг, Вработување итн.

 • employee photo

  Верче

  координатор

  Цело Скопје на прсти го знае, со нејзе во смена никогаш не се доцни

 • employee photo

  Марија Д.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Марија П.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Марија В.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Ирена

  Сметководител

  За плати и фактури се грижи и цело време нешто книжи

 • employee photo

  Никола М.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Милош Т.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Петар Ѓ.

  Доставувач

  Секогаш со добри предлози и теорија како да станеме уште подобри, вреден и ценет во тимот

 • employee photo

  Сашо К.

  Доставувач

  Совесен и љубезен

 • employee photo

  Зоран З.

  Доставувач

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Стефан Х.

  Доставувач

  На точак лета низ Скопје за да биде се позелено и почисто

 • employee photo

  Марјан П.

  Доставувач

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Петар К.

  Доставувач

  Апсолутен рекордер како по број така и по на време однесени нарачки

 • employee photo

  Душко Н.

  Доставувач

  Искусен, љубезен и секогаш спремен да помогне. Дуле е цар

 • employee photo

  Горан Н.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Александар Ј.

  Доставувач

  Одговорен, љубезен и секогаш на време

 • employee photo

  Тамара С.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Јованчо

  Доставувач

  Ветеран во томот, Скопје на дланка го знае

 • employee photo

  Кристина Г.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Тахсин

  Доставувач

  Тивок и ефикасен, вреден член на нашиот тим

 • employee photo

  Ванчо Т.

  Доставувач

  Комуникативен и хипер-активен, речиси и да не доцни никогаш

 • employee photo

  Стевчо А.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Виктор М.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Милев Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Милан М.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Давор К.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Славко Ј.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Кристијан Ј.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Фуат А.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Бранислав К.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Мицевски М.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Ристо Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Илиевски Ф.

  21

  Секогаш на време

 • employee photo

  Бојан М.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Мартин Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Катерина К.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Ангеловски Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Наумовски С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Христос Т.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Небојша Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Никола М.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Мартин Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Никола С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Мики Г.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Климент М.

  Доставувач

  доставувач

 • employee photo

  Далибор А.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Иван М.

  Доставувач

  доставувач

 • employee photo

  Слаѓана Д.

  Доставувач

  Љубезна и комуникативна, секогаш спремна да ви помогне

 • employee photo

  Владо Ј.

  Доставувач

  Брз ефикасен и културен

 • employee photo

  Сашо З.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Емилија А.

  Доставувач

  Брза и ефективна

 • employee photo

  Горјан Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Марјан Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Филип А.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Дарко С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Јовчевски Ј.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Кристијан Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Ерик Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Филип Т.

  Доставувач

  доставувач

 • employee photo

  Ненад С.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Виктор П.

  Доставувач

  доставувач

 • employee photo

  Алек Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Иван Т.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Мартин П.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Дејан Т.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Матеј Д.

  Доставувач

  доставувач

 • employee photo

  Димитар С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Дејан Н.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Љубомир Ј.

  100

  Секогаш на време

 • employee photo

  Мирослав М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Перо Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Николче М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Марјан П.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Борјан В.

  Доставувач

  ДОСТАВУВАЧ

 • employee photo

  Маријан Т.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Маријан Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Зоран Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Стефан Н.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Кирил К.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Синиша Ц.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Ванеса Т.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Леонид М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Зоранчо Ѓ.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Димче Р.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Бобан К.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Звонко Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Борис И.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Далибор А.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Александар Ц.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Октај К.

  Доставувач

  доставувач

 • employee photo

  Јованче В.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Игор Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Игор В.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Трајковски С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Мартин В.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Дарко К.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Стојанче Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Огнен Г.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Андон М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Небојша С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Драган П.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Александар К.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Димитар И.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Петар В.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Едмонд Х.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Мартин Т.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Лука Н.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Никола Г.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Стојанче К.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Бранко Т.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Кметовски П.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Синиша Г.

  Доставувач

  доставувач

 • employee photo

  Тричковски Ф.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Теофил Ш.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Марко Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Десимир М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Јован М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Игор Р.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Жарко М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Милан Д.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Бобан Н.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Младенчо С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Мартин Т.

  Доставувач

  секогаш на време

 • employee photo

  Стојанче М.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Алек Т.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Томислав Ѓ.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Филип Б.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Марко П.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Виктор С.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Даниел З.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Александар А.

  Доставувач

  Секогаш на време

 • employee photo

  Јасин А.

  Диспечер

  Диспечер

 • employee photo

  Стефан Л.

  Доставувач

  Доставувач

 • employee photo

  Иван Ц.

 • employee photo

  Велкоска М.

 • employee photo

  Стефан Х.

 • employee photo

  Надица

 • employee photo

  Ankica

 • employee photo

  Благица

 • employee photo

  Теодора Б.

 • employee photo

  Ѓеоргиевска Ј.

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори