JES PASTA
Италијанска
5.00 / 801 1
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 37 минути
Понеделник: 09:00 - 17:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ЛИМОНЧЕЛО

ПОМОДОРО

ВРГАН

НАТМЕГ

БЕЈКОН И РОКЕТ

БИТЕР СВИТ ПОЛО

КАРИ ПОЛО

САЛСА

ПОЛО ФУНГИ

САЛАТА

СИЛК И СМУТ

БИФ РАГУ

БОЛОЊЕЗ

ДОМАШНО ПЕСТО

АЛИО ОЛИО

ЧОКО ПАСТА

ФУНГИ

СВЕЖА ПАСТА 250 ГРАМА

ПОСЕН ВРГАЊ

АЗИЈА

ЧИНКВЕ

TОННО

БЕЛИ РАКЧИЊА

ЦРВЕНИ РАКЧИЊА

ЦРВЕН СОС ВОДКА

ДОДАТОЦИ KJFD

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори