VENETO
Италијанска
(476)
Време за достава: 55 минути
Просечно време за достава: 54 минути
Сабота: 10:00 - 22:00
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово

ПОЈАДОК

ЧОРБИ

ПРЕДЈАДЕЊЕ

САЛАТИ

ТЕСТЕНИНИ

РИЖОТО

ВЕГЕТАРИЈАНСКО МЕНИ

ЊОКИ

ПИЦИ

ФЕНСИ ФУД

РИБА

ПИЛЕШКО МЕСО

СВИНСКО МЕСО

ТЕЛЕШКО МЕСО

ДЕСЕРТИ

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори