Поради зголемен обем на нарачки и голем застој во сообраќајот, можно е определено доцнење на Вашите нарачки. Ви благодариме на разбирањето!!!
USTA DÖNERCI
Турска
5.00 / 4157 5
Време за достава: 80-110 минути
Просечно време за достава: 39 минути
Четврток: 10:00 - 22:30
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: Bunjakovec, Centar, Crniche, Debar Maalo, Kapishtec, Madzir Maalo, Prolet, Przhino, Центар.
ВНИМАНИЕ Овој ресторан не испорачува во: Butel 1, Gorche 1, Madzari, Shuto Orizari, Chento, Усје, Триангла, Hrom, Radishani, Pintija, Хиподром, Dame Gruev - Novoselski pat, Vizbegovo, Drachevo, Gorno Lisiche, Долно Лисиче, Volkovo, Bardovci, Gorche 2, Орман, Петровец, Аеродром Александар Велики, Ракотинци, Sopishte, Сингелич, Трубарево, Јурумлери

PROMOTION

MENU

PORTION

SANDWICH

KIDS MEAL

SNACKS

DESERT

SAUCES

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори