За VISA ПОПУСТ (гратис достава+100ден.попуст) 1. Зачувајте ја вашата VISA картичка! 2. Изберете ја за плаќање! 3. Попустот автоматски ќе се пресмета кога ќе кликнете НАРАЧАЈ. ВАЖНО: Доколку после НАРАЧАЈ ви побара системот да внесете картичка, НЕМА ДА ДОБИЕТЕ ПОПУСТ!
СТАРА ГРАДСКА КУЌА
5.00 / 23 0
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 38 минути
Сабота: 12:00 - 21:30
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

БУРГЕРИ СТАРА КУКА

ДОРУЧЕК ДО 13:00H

САЛАТИ

СВИНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ТЕЛЕШКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

РИБА

ЛЕБ

ДЕСЕРТ

МЕЗИЊА

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори