Почитувани повеќе не вршиме наплата со терминали. Ве замолуваме нарачките да ги плаќате онлине или во готово !!!
РЕВИЈА
Италијанска, Интернационална, Американска, Англиска
(50)
Време за достава: 55 минути
Просечно време за достава: 44 минути
Недела: 10:00 - 23:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово

ПОЈАДОК ДО 12 ЧАСОТ

САЛАТИ

ЛЕПЧИЊА/ФУРНАРИНИ

БУРГЕРИ (СО СИТЕ БУРГЕРИ СЛЕДУВА ВЕЏИС КОМПИР И COLESLAW)

ПАСТА (ШПАГЕТИ, ПЕНЕ, ТОРТЕЛИНИ)

СЕНДВИЧИ

ВРАП

ПИЦИ

РИЖОТО

СТАРТЕРИ

МЕЗЕ

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА

ДЕСЕРТИ

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори