LL GOURMET - FOOD OUTLET-AERODROM
Македонска, Американска, Турска, Вегетаријанска, Здрава, Италијанска, Азиска
5.00 / 22 0
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 40 минути
Петок: 09:00 - 17:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ПОНУДА НА НЕДЕЛАТА ОД ШЕФ ЛЕО

КОМБО ПАКЕТ СО ТАВЧЕ ГРАВЧЕ 1 КГ. + ИЗБОР НА МЕСО

КОМБО ПАКЕТ СО КОМПИР ОСНОВА 1 КГ. + ИЗБОР НА МЕСО

КОМБО ПАКЕТ СО ОРИЗ ОСНОВА 1 КГ. + ИЗБОР НА МЕСО

КОМБО ПАКЕТ СО СУПИ/ЧОРБИ

СУПИ И ЧОРБИ

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА

МЕСО И РИБА

САЛАТИ

ПАКУВАНИ ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА (ЛАДНИ)

КЛУБ СЕНДВИЧ

ПОТАЖИ

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори