JES PASTA EAST GATE MALL
Италијанска
5.00 / 132 0
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 42 минути
Петок: 10:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн
Бесплатна достава во следниве населби: 11 Oktomvri, 13 Ноември, Aerodrom, Avtokomanda, Bardovci, Bunjakovec, Butel 1, Butel 2, Centar, Chair, Crniche, Debar Maalo, Dukjandzik, Gazi Baba, Gorche 1, Gorno Nerezi, Hrom, Kachanichki pat, Kapishtec, Karposh 1, Karposh 2, Karposh 3, Karposh 4, Kisela Voda, Kjeramidnica, Kozle, Madzir Maalo, Michurin, Momin potok, MRTV, Naselba Lisiche, Nerezi, Novo Lisiche, Prolet, Przhino, Rasadnik, Taftalidze, Topansko pole, Trnodol, Vlae, Vodno, Zhdanec, Zhelezara, Zlokukjani, Козјак, Маркет, Острово, Стара Чаршија, Тасино чешмиче, Триангла, Центар.

ЛИМОНЧЕЛО

ПОМОДОРО

ВРГАН

НАТМЕГ

БЕЈКОН И РОКЕТ

БИТЕР СВИТ ПОЛО

КАРИ ПОЛО

САЛСА

ПОЛО ФУНГИ

САЛАТА

СИЛК И СМУТ

БОЛОЊЕЗ

ДОМАШНО ПЕСТО

АЛИО ОЛИО

ФУНГИ

ПОСЕН ВРГАЊ

АЗИЈА

ЧИНКВЕ

TОННО

БЕЛИ РАКЧИЊА

ЦРВЕНИ РАКЧИЊА

ЦРВЕН СОС ВОДКА

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори