ГЛАДНИ СТЕ МНОГУ? Изберете ПРИОРИТЕТНА испорака во кошничката и добијте ја вашата нарачка пред сите ;)
FOODIO
Грчка
(136)
Време за достава: 40-70 минути
Просечно време за достава: 28 минути
Четврток: 10:00 - 23:00
Мин. нарачка: 500 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ПИТА ПОЈАДОК ДО 12:00 ЧАСОТ

ГИРО

ПИТА СЕНДВИЧИ

САЛАТИ

ФУДИО ПЛУС

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори