DISH WISH
Македонска, Вегетаријанска, Здрава
0.00 / 0 0
Доставата ја врши ресторанот
Четврток: 09:00 - 16:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: Онлајн
ВНИМАНИЕ Овој ресторан не испорачува во: Gazi Baba, Butel 1, Madzari, Shuto Orizari, Butel 2, Chento, Усје, Topansko pole, Триангла, 13 Ноември, Radishani, Pintija, Хиподром, Dame Gruev - Novoselski pat, Pripor, Drachevo, Gorno Lisiche, Долно Лисиче, Volkovo, Gorche 2, Орман, Петровец, Аеродром Александар Велики, Ракотинци, Sopishte, Сингелич, Средно Водно, Gorno Nerezi, Ilinden, Трубарево, Гоце Делчев, Јурумлери, Маркет

ПОСНО МЕНИ - 22 ДЕНА

ПОСНО МЕНИ - НЕДЕЛНО - 5 ДЕНА

ПОСЕН ПОЈАДОК - 22 ДЕНА

ПОСЕН РУЧЕК - 22 ДЕНА

ХРОНО - РЕСТРИКТИВЕН ПЕРИОД 22 ДЕНА

ХРОНО - РЕСТРИКТИВЕН ПЕРИОД- НЕДЕЛНО МЕНИ

ХРОНО - РЕСТРИКТИВЕН ПЕРИОД – ПОЈАДОК И РУЧЕК

ХРОНО - РЕСТРИКТИВЕН ПЕРИОД- ПОЈАДОК

ХРОНО - РЕСТРИКТИВЕН ПЕРИОД- РУЧЕК

РЕГУЛАРНА ХРОНО ИСХРАНА

РЕГУЛАРНА ХРОНО ИСХРАНА- НЕДЕЛНО МЕНИ

РЕГУЛАРНА ХРОНО ИСХРАНА- ПОЈАДОК И РУЧЕК

ХРОНО ПОЈАДОК

ХРОНО РУЧЕК

ВЕГЕТАРИЈАНСКО МЕНИ

ВЕГЕТАРИЈАНСКО МЕНИ –НЕДЕЛНО

ВЕГЕТАРИЈАНСКА ИСХРАНА ПОЈАДОК И РУЧЕК

ВЕГЕТАРИЈАНСКА ИСХРАНА ПОЈАДОК

ВЕГЕТАРИЈАНСКА ИСХРАНА РУЧЕК

ТРАДИЦИОНАЛНО МЕНИ

ТРАДИЦИОНАЛНО МЕНИ-НЕДЕЛНО

ТРАДИЦИОНАЛЕН ПОЈАДОК

ТРАДИЦИОНАЛЕН РУЧЕК

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори