Поради зголемен обем на нарачки и голем застој во сообраќајот, можно е определено доцнење на Вашите нарачки. Ви благодариме на разбирањето!!!
CUCINA PIZZA BY DESIGN
Македонска, Американска, Вегетаријанска, Веганска, Здрава, Италијанска
5.00 / 4059 7
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 34 минути
Четврток: 09:30 - 22:45
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

ДЕСЕРТИ И ЏУСЕВИ

CHEF CRAFTED PIZZA

CUCINA SIDES

PIZZA BY DESIGN (ДИЗАЈНИРАЈТЕ ЈА ВАШАТА ПИЦА)

CHEF CRAFTED PASTAS

CHEF CRAFTED PANINI MENU [СЕ СЛУЖИ СО ПАКОВАН ЧИПСИ + CO-SLAW ®]

CUCINA SIGNATURE WRAPS [СЕ СЛУЖИ СО ПАКОВАН ЧИПСИ + CO-SLAW ®]

CHEF CRAFTED SALADS [СЕ СЛУЖИ СО ЛЕБ СО ЛУК)

THE PERFECT BREAKFAST [GOLDEN OMELETTE + GARLIC BREAD + VEGGIES POTATO + CO-SLAW®]

CUCINA DINNERS - SERVED WITH SIDE HOUSE SALAD, FRENCH FRIES & PIDE

Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори