CASA CUBANA
Кубанска
(237)
Време за достава: 30-60 минути
Просечно време за достава: 42 минути
Понеделник: 09:00 - 22:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово / онлајн

BREAKFAST (SERVED TILL 14H)

COLD APPETIZERS

HOT APPETIZERS

SALADS

CHICKEN MAIN COURSE

BEEF MAIN COURSE

PORK FILLET MAIN COURSE

CUBAN SPECIALITIES

HOT SANDWICHES (SERVED TILL 14H)

COLD SANDWICHES (SERVED TILL 14H)

SEAFOOD

RISOTTO

PASTA GNOCCHI / SPAGHETTI

CHEESE

DESSERTS

EXTRAS

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори