Почитувани повеќе не вршиме наплата со терминали. Ве замолуваме нарачките да ги плаќате онлине или во готово !!!
БОНИМИ
Интернационална, Морска храна
(285)
Време за достава: 106 минути
Просечно време за достава: 47 минути
Недела: 00:00 - 00:00
Мин. нарачка: 400 ден. + достава
Плаќање: во готово

САЛАТИ (SALADS)

ДОРУЧЕК (BREAKFAST)

ЛАДНО ПРЕДЈАДЕЊЕ (COLD STARTERS)

ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ (HOT STARTERS)

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА СКАРА (GRILLED SPECIALTIES)

ПИЛЕШКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ (CHICKEN SPECIALTIES)

СВИНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ (PORK SPECIALTES)

ТЕЛЕШКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ (BEEF SPECIALTIES)

РИБИ И МОРСКИ ПЛОДОВИ (FISH AND SEAFOOD)

ПИЦА (PIZZA)

ПАСТРМАЈЛИЈА (PASTRMAJLIJA)

СЕНДВИЧИ (SANDWICHES)

ПАСТА (PASTA)

РИЖОТО (RISSOTO)

ПОТАЖ (VEGETABLE SOUP)

ЛЕПИЊА (BREAD)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

АПЕТИСАНИ (APPETIZERS)

Проблем со нарачки 078 47 80 14 / 02 5112 373
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори