За време на полицискиот час од 04.06 - 07.06, нарачки примаме од 10 до 22 часот !
35 - 65мин.
100 ден.
1000 ден.
ОВОШЈЕ
ЗЕЛЕНЧУК
МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ
МЕСНИ ПРОИЗВОДИ
МЕСАРА - СВЕЖО МЕСО
ПИВО
ВИНО
ЖЕСТОК АЛКОХОЛ
ОСНОВНИ ПРОИЗВОДИ
ЧОКОЛАДИ,ТОРТИ И КОЛАЧИ
ЗАМРЗНАТИ ПРОИЗВОДИ
ЗАЧИНИ & СОСОВИ
КОНЗЕРВИРАНИ ПРОИЗВОДИ
СЛАТКИ И СОЛЕНИ ПРОИЗВОДИ
БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ
ВОДА
КАФЕ И ЧАЈ
НЕГА И ХИГИЕНА
ХРАНА ЗА МИЛЕНИЦИ
СРЕДСТВА ЗА ДОМАКИНСТВО
АКЦИЈА
шш
a
a
a
МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ
21артикли
Алпско Млеко 3,2% 1л
Алпско Млеко 3,2% 1л
55 ден.
Алпско Млеко 3,5% Словенско 1л
Алпско Млеко 3,5% Словенско 1л
62 ден.
Битолско Млеко 3,2% 1л
Битолско Млеко 3,2% 1л
54 ден.
Битолско Млеко 3,2% 0,5л
Битолско Млеко 3,2% 0,5л
36 ден.
Битолско Чоколадно млеко 1л
Битолско Чоколадно млеко 1л
78 ден.
Јогурт Баланс 1л
Јогурт Баланс 1л
60 ден.
Јогурт Битолски 1л
Јогурт Битолски 1л
56 ден.
Јогурт Бучен Козјак 1л
Јогурт Бучен Козјак 1л
55 ден.
Мешано сирењеКораб Трница
Мешано сирењеКораб Трница
280 ден.
Мешано сирењеЗдравје
Мешано сирењеЗдравје
310 ден.
Кравјо сирење Здравје
Кравјо сирење Здравје
290 ден.
Мешан кашкавал Кораб Трница
Мешан кашкавал Кораб Трница
395 ден.
Овчи кашкавал Кораб Трница
Овчи кашкавал Кораб Трница
545 ден.
Мешан кашкавал Здравје
Мешан кашкавал Здравје
460 ден.
Кисело млеко 400гр - Бучен Козјак
Кисело млеко 400гр - Бучен Козјак
26 ден.
Битолска Павлака 400гр
Битолска Павлака 400гр
55 ден.
Зденка 140гр - Президент
Зденка 140гр - Президент
64 ден.
Зденка 120гр - Happy cow
Зденка 120гр - Happy cow
65 ден.
Маргарин 250гр - Бордс Еве
Маргарин 250гр - Бордс Еве
59 ден.
Маргарин 500гр - Бордс Еве
Маргарин 500гр - Бордс Еве
99 ден.
Салакис фета сирење 250г
Салакис фета сирење 250г
90 ден.
a
a
a
МЕСНИ ПРОИЗВОДИ
11артикли
Хамбуршка сланина 150гр - Меин
Хамбуршка сланина 150гр - Меин
69 ден.
Сецкана печеница - 150гр - Меин
Сецкана печеница - 150гр - Меин
75 ден.
Планинска кобасица 100гр - Златиборац
Планинска кобасица 100гр - Златиборац
80 ден.
Сланина 1кг - Златиборац
Сланина 1кг - Златиборац
500 ден.
Српска кобасица 290гр - Златиборац
Српска кобасица 290гр - Златиборац
85 ден.
Скараџиска кобасица 250гр - Пекабеско
Скараџиска кобасица 250гр - Пекабеско
72 ден.
Шунка 400гр - Пекабеско
Шунка 400гр - Пекабеско
104 ден.
Виршли Вуди 250гр
Виршли Вуди 250гр
50 ден.
Шунка Меин - 400гр
Шунка Меин - 400гр
107 ден.
Крањски колбас 350г - Меин
Крањски колбас 350г - Меин
99 ден.
Македонски колбас ПКБ 450гр
Македонски колбас ПКБ 450гр
115 ден.
a
a
a
ПИВО
12артикли
Corona
89 ден.
Guinness 440ml
115 ден.
Скопско шише 1,5л
99 ден.
Скопско лименка 0,33л
35 ден.
Скопско лименка 0,5л
45 ден.
Скопско Смут шише 1,5л
105 ден.
Скопско Смут лименка 0,5л
45 ден.
Скопско ипол лименка 0,5л
50 ден.
Златен даб шише 1,5л
99 ден.
Златен даб лименка 0,33л
30 ден.
Златен даб лименка 0,5л
45 ден.
Амстел лименка 0,5л
50 ден.
a
a
a
ВИНО
9артикли
Вино Александрија бело класик 0,75л - Тиквеш
255 ден.
Вино Александрија црвено класик 0,75л - Тиквеш
255 ден.
Вино Александрија розе 0,75л - Тиквеш
255 ден.
Вино Смедервка 1л - Тиквеш
120 ден.
Вино Тга за југ класик 0,75л - Тиквеш
255 ден.
Вино Витач 1л - Тиквеш
120 ден.
Тикевшко бело вино 3л БИП
299 ден.
Тиквешко Црвено вино 3л БИП
299 ден.
Тиквешко розе вино 3л БИП
299 ден.
a
a
a
ЖЕСТОК АЛКОХОЛ
23артикли
Smirnoff + 4 Red Bull
Smirnoff + 4 Red Bull
1085 ден.
Johnnie Walker Red Label
Johnnie Walker Red Label
959 ден.
Johnnie Walker Black Label
Johnnie Walker Black Label
1999 ден.
Johnnie Walker Red џебно виски
Johnnie Walker Red џебно виски
299 ден.
Johnnie Walker Black џебно виски
Johnnie Walker Black џебно виски
609 ден.
The Singleton џебно виски
The Singleton џебно виски
750 ден.
J&B Rare џебно виски
J&B Rare џебно виски
299 ден.
J&B Rare
J&B Rare
899 ден.
Johnnie Walker Red Rye Finish
Johnnie Walker Red Rye Finish
1099 ден.
Smirnoff 0.70 L
Smirnoff
669 ден.
Smirnoff Ice
Smirnoff Ice
84 ден.
Baileys
Baileys
1099 ден.
Prepecenica
Prepecenica
80 ден.
Rubinov Vinjak 1L
Rubinov Vinjak
649 ден.
Yeni Raki
Yeni Raki
849 ден.
Rubinov Vinjak 0.5 L
Rubinov Vinjak 0.5 L
399 ден.
Rubinov Vinjak 0.1 L
Rubinov Vinjak 0.1 L
90 ден.
Smirnoff 0.50 L
Smirnoff 0.50 L
460 ден.
Smirnoff 0.20 L
Smirnoff 0.20 L
195 ден.
Smirnoff 1 L
Smirnoff 1 L
869 ден.
Antika
Ракија Antika 0,75 40%
560 ден.
Antika
Ракија Antika 0,5 45%
620 ден.
a
a
a
ОСНОВНИ ПРОИЗВОДИ
33артикли
Кокошја супа со тестенини 62гр - Подравка
Кокошја супа со тестенини 62гр - Подравка
29 ден.
Алпска говедска супа - Подравка
Алпска говедска супа - Подравка
49 ден.
Алпска пилешка супа - Подравка
Алпска пилешка супа - Подравка
45 ден.
Пилешка бистра супа - Маги
Пилешка бистра супа - Маги
20 ден.
Пилешка супа со месо - Маги
Пилешка супа со месо - Маги
40 ден.
Сол 1кг - Тузлансла
Сол 1кг - Тузлансла
30 ден.
Буковец благ 100гр - Сика
Буковец благ 100гр - Сика
52 ден.
Црвен пипер 100гр - Сика
Црвен пипер 100гр - Сика
52 ден.
Алкохолен оцет 1л - Киско
Алкохолен оцет 1л - Киско
53 ден.
Јаболков оцет 1л - Киско
Јаболков оцет 1л - Киско
84 ден.
Вински оцет 1л - Киско
Вински оцет 1л - Киско
73 ден.
Алкохолен оцет 1л - Благој Ѓорев
Алкохолен оцет 1л - Благој Ѓорев
36 ден.
Јаболков оцет 1л - Благој Ѓорев
Јаболков оцет 1л - Благој Ѓорев
45 ден.
Вински оцет 1л - Благој Ѓорев
Вински оцет 1л - Благој Ѓорев
37 ден.
Балсамико оцет 0,5л - Коста Доро
Балсамико оцет 0,5л - Коста Доро
159 ден.
Зејтин 1л - Брилијант
Зејтин 1л - Брилијант
75 ден.
Маслиново масло 1л - Коста Доро
Маслиново масло 1л - Коста Доро
424 ден.
Макарони - Рискоса
Макарони - Рискоса
49 ден.
Макарони - Рискоса бр.27
Макарони - Рискоса бр.27
49 ден.
Шпагети - Рискоса
Шпагети - Рискоса
49 ден.
Тетовски јуфки - Жито полог
Тетовски јуфки - Жито полог
65 ден.
Шеќер 900гр - Мрежа
Шеќер 900гр - Мрежа
36 ден.
Какао 100гр - Краш
Какао 100гр - Краш
53 ден.
Брашно 1кг - Жито Лукс
Брашно 1кг - Жито Лукс
39 ден.
Брашно Воденичар 1кг - Жито Лукс
Брашно Воденичар 1кг - Жито Лукс
30 ден.
Пченкарно брашно 0,5кг - Корн
Пченкарно брашно 0,5кг - Корн
47 ден.
Палента 0,5кг - Корн
Палента 0,5кг - Корн
57 ден.
Бебе гриз 250гр - Златно поље
Бебе гриз 250гр - Златно поље
28 ден.
Плинска боца - Контитент
Плинска боца - Контитент
30 ден.
Сода бикарбона - Алкалоид
Сода бикарбона - Алкалоид
20 ден.
Сода бикарбона 0,5кг - Крис
Сода бикарбона 0,5кг - Крис
27 ден.
Индоми тестенини супер пилешко 5*75г
Индоми тестенини супер пилешко 5*75г
59 ден.
Индоми тестенини медитерано 5*70гр
Индоми тестенини медитерано 5*70гр
60 ден.
a
a
a
ЗАМРЗНАТИ ПРОИЗВОДИ
17артикли
Златна мешавина 450гр - Фриком
Златна мешавина 450гр - Фриком
60 ден.
Зелена боранија - 450гр - Фриком
Зелена боранија - 450гр - Фриком
60 ден.
Жолта боранија - 450гр - Фриком
Жолта боранија - 450гр - Фриком
60 ден.
Брокула - 450гр - Фриком
Брокула - 450гр - Фриком
85 ден.
Помфрит 1кг - Фриком
Помфрит 1кг - Фриком
120 ден.
Пиле 1,5кг - Перутнина Птуј
Пиле 1,5кг - Перутнина Птуј
265 ден.
Пилешки копан 800гр - Перутнина Птуј
Пилешки копан 800гр - Перутнина Птуј
170 ден.
Пилешки копан со надкопан 800гр - Перутнина Птуј
Пилешки копан со надкопан 800гр - Перутнина Птуј
155 ден.
Пилешки џигер и срца 500гр - Перутнина Птуј
Пилешки џигер и срца 500гр - Перутнина Птуј
88 ден.
Панирани пилешки нагетс 275гр - Адријус
Панирани пилешки нагетс 275гр - Адријус
69 ден.
Ослич пакуван - Адријус
Ослич пакуван - Адријус
165 ден.
Тесто за пица - Фриком
Тесто за пица - Фриком
25 ден.
Грашкок замрзнат фригло 450г
Грашкок замрзнат фригло 450г
50 ден.
Сладолед Кватро плазма
Сладолед Кватро плазма
259 ден.
Сладолед Кватро чоколадо
Сладолед Кватро чоколадо
259 ден.
Сладолед Квтро Dream 990г
Сладолед Квтро Dream 990г
259 ден.
Кватро сладолед фстак 990гр
Кватро сладолед фстак 990гр
259 ден.
a
a
a
КОНЗЕРВИРАНИ ПРОИЗВОДИ
38артикли
Грашок 800гр - Подравка
Грашок 800гр - Подравка
75 ден.
Грашок 400гр - Подравка
Грашок 400гр - Подравка
44 ден.
Златна мешавина мексиканска 170гр - Бондуеле
Златна мешавина мексиканска 170гр - Бондуеле
43 ден.
Грашок 425гр - Бондуеле
Грашок 425гр - Бондуеле
44 ден.
Грашок и морков 400гр - Бондуеле
Грашок и морков 400гр - Бондуеле
78 ден.
Пченка 850гр - Бондуеле
Пченка 850гр - Бондуеле
84 ден.
Пченка 212гр - Бондуеле
Пченка 212гр - Бондуеле
33 ден.
Туна парчиња 170гр - Адријус
Туна парчиња 170гр - Адријус
58 ден.
Туна сецкана 160гр - Адријус
Туна сецкана 160гр - Адријус
34 ден.
Калифорниска салата со туна - Калво
Калифорниска салата со туна - Калво
79 ден.
Медитеранска туна салата - Калво
Медитернска туна салата - Калво
79 ден.
Мексиканска туна салата - Калво
Мексиканска туна салата - Калво
79 ден.
Туна сецкана 185гр - Хепи туна
Туна сецкана 185гр - Хепи туна
46 ден.
Сардина со патлиџан 115гр - Ева
Сардина со патлиџан 115гр - Ева
45 ден.
Сардина во масло 115гр - Ева
Сардина во масло 115гр - Ева
45 ден.
Сардина пикант 115гр - Ева
Сардина пикант 115гр - Ева
45 ден.
Сардина со лимон 115гр - Ева
Сардина со лимон 115гр - Ева
45 ден.
Сардина со зеленчук 115гр - Ева
Сардина со зеленчук 115гр - Ева
45 ден.
Сардина - Мирела
Сардина - Мирела
39 ден.
Сардина 100гр - Мирела
Сардина 100гр - Мирела
37 ден.
Аргета кокошја 95гр
Аргета кокошја 95гр
47 ден.
Аргета пикант 95гр
Аргета пикант 95гр
50 ден.
Јухор јетрена паштета
Јухор јетрена
23 ден.
Јухор пилешка паштета
Јухор пилешка
19 ден.
Свински нарезок 150гр - Мик
Свински нарезок 150гр - Мик
49 ден.
Сос Басилико 400гр - Барила
Сос Басилико 400гр - Барила
140 ден.
Сос Болоњезе 400гр - Барила
Сос Болоњезе 400гр - Барила
182 ден.
Сос Маслинка 400гр - Барила
Сос Маслинка 400гр - Барила
140 ден.
Сос Томатело оригано и босилек 500гр
Сос Томатело оригано и босилек 500гр
38 ден.
Кечап Хајнц 875гр
Кечап Хајнц 875гр
147 ден.
Кечап Полимарк благ 1кг
Кечап Полимарк благ 1кг
89 ден.
Сенф Полимарк 250гр
Сенф Полимарк 250гр
42 ден.
Мајонез Томи 611гр
Мајонез Томи 611гр
120 ден.
Корнишони прва класа 720гр - Традито
Корнишони прва класа 720гр - Традито
55 ден.
Феферони - Традито
Феферони - Традито
58 ден.
Цвекло - Традито
Цвекло - Традито
36 ден.
Корнишони 670гр - Подравка
Корнишони 670гр - Подравка
64 ден.
Цвекло 660гр - Подравка
Цвекло 660гр - Подравка
49 ден.
a
a
a
СЛАТКИ И СОЛЕНИ ПРОИЗВОДИ
85артикли
Домакински чипс со кајмак 160гр - Чипси
Домакински чипс со кајмак 160гр - Чипси
85 ден.
Чипс XXL 160гр - Чипси
Чипс XXL 160гр - Чипси
70 ден.
Чипс Чачак 250гр - Чачански
Чипс Чачак 250гр - Чачански
74 ден.
Доритос начос 100гр
Доритос начос 100гр
50 ден.
Доритос скара 100гр
Доритос скара 100гр
50 ден.
Доритос тако 100гр
Доритос тако 100гр
50 ден.
Бејк ролс домат 80гр
Бејк ролс домат 80гр
30 ден.
Бејк ролс сланина 80гр
Бејк ролс сланина 80гр
30 ден.
Бејк ролс сол 80гр
Бејк ролс сол 80гр
30 ден.
Бејк ролс пица 80гр
Бејк ролс пица 80гр
30 ден.
Бејк ролс спанаќ 80гр
Бејк ролс спанаќ 80гр
30 ден.
Клипси микс 70гр
Клипси микс 70гр
25 ден.
Пуканки Макс 200гр
Пуканки Макс 200гр
15 ден.
Пуканки микро 100гр -
Пуканки микро 100гр -
35 ден.
Смоки Штарк 225гр
Смоки Штарк 225гр
45 ден.
Смоки Стоби Флипс Магнус 200гр
Смоки Стоби Флипс Магнус 200гр
40 ден.
Смоки Стоби Флипс 40гр
Смоки Стоби Флипс 40гр
10 ден.
Елефант мед и кромид 80гр
Елефант мед и кромид 80гр
30 ден.
Елефант сусам 80гр
Елефант сусам 80гр
30 ден.
Милка млечна 100гр
Милка млечна 100гр
55 ден.
Милка топен лешник 100гр
Милка топен лешник 100гр
50 ден.
Милка цел лешник 100гр
Милка цел лешник 100гр
60 ден.
Милка крем и бисквит 100гр
Милка крем и бисквит 100гр
75 ден.
Милка кршен лешник 100гр
Милка кршен лешник 100гр
55 ден.
Милка орео 100гр
Милка орео 100гр
55 ден.
Милка млечна 300гр
Милка млечна 300гр
170 ден.
Милка орео 300гр
Милка орео 300гр
170 ден.
Милка триолада 300гр
Милка триолада 300гр
170 ден.
Милка чизкејк 300гр
Милка чизкејк 300гр
180 ден.
Милка топен лешник 300гр
Милка топен лешник 300гр
170 ден.
Најлепше жеље бисквита 250гр
Најлепше жеље бисквита 250гр
125 ден.
Најлепше жеље топен лешник 90гр
Најлепше жеље топен лешник 90гр
48 ден.
Дорина ледена 100гр
Дорина ледена 100гр
46 ден.
Дорина кекс 100гр
Дорина кекс 100гр
49 ден.
Дорина за готвење 100гр
Дорина за готвење 100гр
54 ден.
7 days Чипикао
7 days Чипикао
25 ден.
7 days Макс Бруле 80гр
7 days Макс Бруле 80гр
25 ден.
7 days Мини Бискитс 80гр
7 days Мини Бискитс 80гр
25 ден.
7 days Супер макс какао 110гр
7 days Супер макс какао 110гр
30 ден.
7 days Ванила-Кукис 80гр
7 days Ванила-Кукис 80гр
25 ден.
7 days какао 60гр
7 days какао 60гр
25 ден.
Плазма 150гр
Плазма 150гр
54 ден.
Плазма 300гр
Плазма 300гр
97 ден.
Вики 400гр
Вики 400гр
35 ден.
Вики 465гр
Вики 465гр
40 ден.
Нутела 200гр
Нутела 200гр
119 ден.
Нутела 400гр
Нутела 400гр
176 ден.
Нутела 750гр
Нутела 750гр
316 ден.
Лино бел крем 350гр
Лино бел крем 350гр
122 ден.
Лино крем кокос 350гр
Лино крем кокос 350гр
120 ден.
Лино лада голд 350гр
Лино лада голд 350гр
142 ден.
Лино лешник премиум 350гр
Лино лешник премиум 350гр
130 ден.
Финети 400гр
Финети 400гр
125 ден.
Финети дабл 400гр
Финети дабл 400гр
125 ден.
Наполитанки Јадран млеко-какао 300гр - Европа
Наполитанки Јадран млеко-какао 300гр - Европа
86 ден.
Наполитанки Плежер 375гр
Наполитанки Плежер 375гр
44 ден.
Наполитанки Плежер 500гр
Наполитанки Плежер 500гр
58 ден.
Наполитанки Штарк 180гр
Наполитанки Штарк 180гр
60 ден.
Наполитанки Верона 450гр
Наполитанки Верона 450гр
52 ден.
Медела штрудла 240гр
Медела штрудла 240гр
50 ден.
Медела штрудла чоко 240гр
Медела штрудла чоко 240гр
50 ден.
Медела штрудла кајсија 240гр
Медела штрудла кајсија 240гр
50 ден.
Медела штрудла мешано овошје 240гр
Медела штрудла мешано овошје 240гр
50 ден.
Медела штрудла вишна 240гр
Медела штрудла вишна 240гр
50 ден.
Корнфлекс без шеќер 250гр - Виталија
Корнфлекс без шеќер 250гр - Виталија
63 ден.
Корнфлекс без шеќер 300гр - Виталија
Корнфлекс без шеќер 300гр - Виталија
85 ден.
Чоко Макс 250гр - Свислион
Чоко Макс 250гр - Свислион
60 ден.
Коко Макс - Свислион
Коко Макс - Свислион
60 ден.
Орео 176гр
Орео 176гр
74 ден.
Пудинг чоколадо 3/1 - Подравка
Пудинг чоколадо 3/1 - Подравка
39 ден.
Пудинг ванила - Подравка
Пудинг ванила - Подравка
12 ден.
Мачмалоу 105гр
Мачмалоу 105гр
35 ден.
Меџик струмички кикирики 350г
Меџик струмички кикирики 350г
80 ден.
Кикирики вакумирани 500гр - Свислион
Кикирики вакумирани 500гр - Свислион
130 ден.
Бајадера 300г
Бајадера 300г
369 ден.
Атлантис 200гр
Атлантис 200гр
123 ден.
Наполетанки Јадран- Европа 300г
Наполетанки Јадран- Европа 300г
86 ден.
Милка сензација- какао кекс 156гр
Милка сензација- какао кекс 156гр
88 ден.
Принглс оргинал 165гр
Принглс оргинал 165гр
150 ден.
Принглс кашкавал и кромид 165гр
Принглс кашкавал и кромид 165гр
150 ден.
Принглс крем и печурки 165гр
Принглс крем и печурки 165гр
150 ден.
Так + Скара сос 190гр
Так + Скара сос 190гр
60 ден.
Так + мексички сос 190гр
Так + мексички сос 190гр
60 ден.
Јафа колач со портокал 77гр
Јафа колач со портокал 77гр
30 ден.
Јафа колач чоко 75гр
Јафа колач чоко 75гр
30 ден.
a
a
a
БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ
57артикли
Red Bull
88 ден.
Red Bull Sugar Free
88 ден.
Tonic Soda
39 ден.
Orange Soda
39 ден.
Mojito Soda
39 ден.
Lemon Soda
39 ден.
Red Bull
88 ден.
Ракија Жолта лозова 1л
Ракија Жолта лозова 1л
530 ден.
Вотка Смирноф црвена 0,7л
Вотка Смирноф црвена 0,7л
670 ден.
Бадел 0,5л
Бадел 0,5л
275 ден.
Џин Гордон 0,7л
Џин Гордон 0,7л
780 ден.
Виски Џејмисон 0,7л
Виски Џејмисон 0,7л
1080 ден.
Вива 100% Ананас 1л
Вива 100% Ананас 1л
70 ден.
Вива 100% Портокал 1л
Вива 100% Портокал 1л
72 ден.
Вива Коктел 1л
Вива Коктел 1л
60 ден.
Вива АЦЕ Шумско 2л
Вива АЦЕ Шумско 2л
93 ден.
Вива Јаболко 2л
Вива Јаболко 2л
82 ден.
Би 100% Јаболко 1л
Би 100% Јаболко 1л
59 ден.
Би 100% Портокал 1л
Би 100% Портокал 1л
69 ден.
Би АЦЕ 1л
Би АЦЕ 1л
55 ден.
Би Праска 1л
Би Праска 1л
55 ден.
Браво Мултиред 1,5л
Браво Мултиред 1,5л
58 ден.
Браво Портокал 1,5л
Браво Портокал 1,5л
58 ден.
Фрувита Јаболко 0,75л
Фрувита Јаболко 0,75л
55 ден.
Фрувита Јаболко-Праска 0,75л
Фрувита Јаболко-Праска 0,75л
58 ден.
Фрувита Јаболко-Вишна 0,75л
Фрувита Јаболко-Вишна 0,75л
69 ден.
Фрувита Крушка-Јаболко 0,75л
Фрувита Крушка-Јаболко 0,75л
70 ден.
Фрувита Портокал 0,75л
Фрувита Портокал 0,75л
75 ден.
Таково Цитрус Коктел 1,5л
Таково Цитрус Коктел 1,5л
53 ден.
Таково Јаболко 1,5л
Таково Јаболко 1,5л
53 ден.
Таково Коктел црвен 1,5л
Таково Коктел црвен 1,5л
53 ден.
Кока кола 0,25л стакло 4/1
Кока кола 0,25л стакло 4/1
115 ден.
Кока кола 1,75л
Кока кола 1,75л
65 ден.
Фанта 1,75л
Фанта 1,75л
60 ден.
Швепс 1,5л
Швепс 1,5л
65 ден.
Пепси 1,75л
Пепси 1,75л
55 ден.
Синалко Оранж 2л
Синалко Оранж 2л
40 ден.
Синалко Кола 2л
Синалко Кола 2л
40 ден.
Изворска 1,5л негазирана
Изворска 1,5л негазирана
20 ден.
Пролом 1,5л негазирана
Пролом 1,5л негазирана
40 ден.
Пелистерка 1,5л негазирана
Пелистерка 1,5л негазирана
20 ден.
Јана 1,5л негазирана
Јана 1,5л негазирана
30 ден.
Ладна 1,5л негазирана
Ладна 1,5л негазирана
20 ден.
Ладна 6л негазирана
Ладна 6л негазирана
60 ден.
Изворска 6л негазирана
Изворска 6л негазирана
60 ден.
Кожувчанка 1,5л газирана
Кожувчанка 1,5л газирана
20 ден.
Пелистерка 1,5л газирана
Пелистерка 1,5л газирана
25 ден.
Кока кола зеро 1,75л
Кока кола зеро 1,75л
65 ден.
Енергетски пијалок Тигар 2+1гратис
Енергетски пијалок Тигар 2+1гратис
90 ден.
Johnnie Walker 0.7
Johnnie Walker 0.7
975 ден.
Johnnie Walker 1l
Johnnie Walker 1l
1310 ден.
Tequila Sauza silver 0.7l
Tequila Sauza silver 0.7l
995 ден.
Captain Morgan white 0.7l
Captain Morgan white 0.7l
684 ден.
Captain morgan dark 0.7
Captain morgan dark 0.7
710 ден.
Јегермајстер 1л
Јегермајстер 1л
1220 ден.
Џек Даниелс 0,7л
Џек Даниелс 0,7л
1440 ден.
Водка смирноф 1л
Водка смирноф 1л
890 ден.
a
a
a
КАФЕ И ЧАЈ
20артикли
Doncafe Минас
Doncafe Минас 100гр
42 ден.
Doncafe Минас
Doncafe Минас 200гр
82 ден.
Doncafe Минас
Doncafe Минас 500гр
200 ден.
Doncafe Момент
Doncafe Момент 100гр
46 ден.
Doncafe Момент
Doncafe Момент 200гр
90 ден.
Doncafe Момент
Doncafe Момент 500гр
220 ден.
Нескафе класик лименка 100гр
Нескафе класик лименка 100гр
200 ден.
Нескафе класик кеса 200гр
Нескафе класик кеса 200гр
318 ден.
Нескафе класик 2во1
Нескафе класик 2во1
10 ден.
Нескафе класик 3во1
Нескафе класик 3во1
10 ден.
Нескафе стронг 3во1
Нескафе стронг 3во1
10 ден.
Кафе Браво премиум 200гр
Кафе Браво премиум 200гр
78 ден.
Кафе Гранд ајс Ирски крем
Кафе Гранд ајс Ирски крем
10 ден.
Кафе Гранд Капучино Класик
Кафе Гранд Капучино Класик
15 ден.
Кафе Гранд Капучино Ванила
Кафе Гранд Капучино Ванила
15 ден.
Кафе Гранд Голд 200гр
Кафе Гранд Голд 200гр
85 ден.
Чај Брусница - Алкалоид
Чај Брусница - Алкалоид
92 ден.
Чај Мајчина Душица - Алкалоид
Чај Мајчина Душица - Алкалоид
55 ден.
Чај Нане - Алкалоид
Чај Нане - Алкалоид
50 ден.
Планински чај - Алкалоид
Планински чај - Алкалоид
60 ден.
a
a
a
НЕГА И ХИГИЕНА
21артикли
Течен сапун камилица 1л - Хелена
Течен сапун камилица 1л - Хелена
82 ден.
Течен сапун лаванда 1л - Хелена
Течен сапун лаванда 1л - Хелена
82 ден.
Тоалетна хартија Виолета 2слојна 8/1
Тоалетна хартија Виолета 2слојна 8/1
75 ден.
Тоалетна хартија Помекс делукс
Тоалетна хартија Помекс делукс
99 ден.
Виолета брисачи
Виолета брисачи
42 ден.
Бекутан влажни марамчиња 72п
Бекутан влажни марамчиња 72п
88 ден.
Виолета влажни марамчиња сензитив 99%
Виолета влажни марамчиња сензитив 99%
69 ден.
Бони влажни марамчиња алое вера 72/1
Бони влажни марамчиња алое вера 72/1
40 ден.
Бони влажни марамчиња бебе пудра 72/1
Бони влажни марамчиња бебе пудра 72/1
40 ден.
Бони влажни марамчиња камилица 72/1
Бони влажни марамчиња камилица 72/1
40 ден.
Хед&шолдерс океан фреш360мл
Хед&шолдерс океан фреш360мл
220 ден.
Пантен шампон рипеар 360мл
Пантен шампон рипеар 360мл
278 ден.
Интеса лак за коса 300мл
Интеса лак за коса 300мл
120 ден.
Тео течен сапун 800мл
Тео течен сапун 800мл
74 ден.
Колгеит паста за заби 100мл трипл
Колгеит паста за заби 100мл трипл
60 ден.
Рексона део мен 150мл
Рексона део мен 150мл
99 ден.
Палома ексклузив 10/1
Палома ексклузив 10/1
145 ден.
Виолета т.хартија 10/1
Виолета т.хартија 10/1
140 ден.
Евридеј фреш 18п нормал ултра плус
Евридеј фреш 18п нормал ултра плус
170 ден.
Улошк Always супер 16п
Улошк Always супер 16п
160 ден.
Улошки Always нормал 20п
Улошки Always нормал 20п
160 ден.
Проблем со нарачки 02 3060 200
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори