Почитувани корисници, моментов имаме проблем со најававување преку Facebook на www.KlikniJadi.mk. Ве молиме да се регистрирате одново со вашиот имејл за да можете да нарачувате. Се извинуваме за непријатноста и ви посакуваме убав ден - Тимот на Кликни Јади.
PLASET DONER AND BURGER CENTAR
5.00 2
Delivery time: 30-60 minutes
Saturday: 10:30 - 23:00
Payment: во готово / онлајн
Min. Order: 300 den. + delivery cost
Free delivery up to 4 KM за нарачки над 500 ден.

DONER AND DURUM

BURGERS

SALADS

SNACKS

TOAST

DONER BOX

AMERICAN BURGERS

ADD ONS

Support line 02 3060 200
KlikniJadi is not accepting card payments at the door anymore. Payment with credit card is only available online.

In your profile, under orders, at the end of each order there is an online payment button.For online payments KlikniJadi charges a small fee of 10 denars.

Have a question? Call us at 078 478 014

Thank you for your understanding,
KlikniJadi team
Close
Close
Затвори
Insert new delivery address
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.