Почитувани корисници, моментов имаме проблем со најававување преку Facebook на www.KlikniJadi.mk. Ве молиме да се регистрирате одново со вашиот имејл за да можете да нарачувате. Се извинуваме за непријатноста и ви посакуваме убав ден - Тимот на Кликни Јади.
KFC-CITY MALL
American
5.00 5
Delivery time: 30-60 minutes
Saturday: 10:00 - 21:30
Payment: во готово / онлајн
Min. Order: 300 den. + delivery cost

BURGERS

BURGER MENU COCA COLA DEALS

WRAPS

WRAP MENU

COMBOX

BUCKETS AND PIECES

KIDS MENU

SIDES

Support line 02 3060 200
KlikniJadi is not accepting card payments at the door anymore. Payment with credit card is only available online.

In your profile, under orders, at the end of each order there is an online payment button.For online payments KlikniJadi charges a small fee of 10 denars.

Have a question? Call us at 078 478 014

Thank you for your understanding,
KlikniJadi team
Close
Close
Затвори
Insert new delivery address
*доколку пинот од адресата не е точен, ве молиме подесете го со влечење на мапата.