KlikniJadi Team

 • employee photo

  Верче

  coordinator

  Цело Скопје на прсти го знае, со нејзе во смена никогаш не се доцни

 • employee photo

  Стефани Кужава

  Диспечер

  Љубезна и комуникативна, секогаш спремна да ви помогне

 • employee photo

  Јованчо

  Delivery guy

  Ветеран во томот, Скопје на дланка го знае

 • employee photo

  Стеван транспортер

  Delivery guy

  Искусен ветеран во нашиот тим, годините не му пречат да се снајде во најголемите гужви

 • employee photo

  Тахсин

  Delivery guy

  Тивок и ефикасен, вреден член на нашиот тим

 • employee photo

  Ванчо Транспортер

  Delivery guy

  Комуникативен и хипер-активен, речиси и да не доцни никогаш

 • employee photo

  Милош Транспортер

  Delivery guy

  Секогаш на време

 • employee photo

  Петар Коневски

  Delivery guy

  Апсолутен рекордер како по број така и по на време однесени нарачки

 • employee photo

  Душко Наумовски

  Delivery guy

  Искусен, љубезен и секогаш спремен да помогне. Дуле е цар

 • employee photo

  Слободан Стевановски

  Delivery guy

  За мотори е тата мата

 • employee photo

  Александар Јанчевски

  Delivery guy

  Одговорен, љубезен и секогаш на време

 • employee photo

  Евгениј Крепски

  Delivery guy

  Дечко со харизма и енергија на завидливо ниво

 • employee photo

  Филип Насковски - мотор

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Алим Арбен

  Delivery guy

  Бени е легенда, стално дешафки има со него

 • employee photo

  Бобан Трајковиќ

  Delivery guy

  Стелт стил на работа, глас не му се слуша но нарачките се на време

 • employee photo

  Петар Ѓоргиевски

  Delivery guy

  Секогаш со добри предлози и теорија како да станеме уште подобри, вреден и ценет во тимот

 • employee photo

  Цветан Серафимовски

  Delivery guy

  Шуми не му е равен

 • employee photo

  Сашо Колев

  Delivery guy

  Совесен и љубезен

 • employee photo

  Горан Симонов

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Бобан Велјаноски

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Хадис Реџепи

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Зоран Заковски

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Илија Камчев

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Стефан Хаџи-Ефтимов

  Delivery guy

  На точак лета низ Скопје за да биде се позелено и почисто

 • employee photo

  Јордан Андреевски

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Драган Стефановски

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Никола Димовски

  CEO

  Само шлогови со апдејти на софтвер прави

 • employee photo

  Ирена

  Accountant

  За плати и фактури се грижи и цело време нешто книжи

 • employee photo

  Александар Костадиновски

  Delivery guy

  Сериозен и стабилен, секогаш со добра идеја за подобрување на услугата.

 • employee photo

  Сања З.

  Brand manager

  Со Сања нема зафркавање, принципиелна, организирана секогаш ферски се бори за тимот.

 • employee photo

  Владо Јовановиќ

  Delivery guy

 • employee photo

  Сашо Заковски

  Delivery guy

 • employee photo

  Бејтула Реџеповски

  Delivery guy

 • employee photo

  Далибор Алешковиќ

  Delivery guy

 • employee photo

  Допуна на нарачка

  Delivery guy

  Доколку треба да донесеме нешто екстра

 • employee photo

  Слаѓана Додевска

  Delivery guy

 • employee photo

  Филип Павлов

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Роберт Тодоровски

  МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА И РАЗВОЈ

  МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА И РАЗВОЈ

 • employee photo

  Марија Дончевска

  Диспечер

  секогаш љубезна

 • employee photo

  Сања Огненоски

  Delivery guy

  Брза и ефективна

 • employee photo

  Марјан Пендаровски

  Delivery guy

  Брз и ефективен

 • employee photo

  Кристијан Грковски

  Delivery guy

  Брз и ефективен

Support line 078 47 80 14 / 02 5112 373
KlikniJadi is not accepting card payments at the door anymore. Payment with credit card is only available online.

In your profile, under orders, at the end of each order there is an online payment button.For online payments KlikniJadi charges a small fee of 10 denars.

Have a question? Call us at 078 478 014

Thank you for your understanding,
KlikniJadi team
Close
Close
Затвори