Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Воденица Мулино
Македонска, Италијанска, Интернационална
(6)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 49 минути
Петок: 12:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПРЕДЈАДЕЊЕ

МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ

ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ

ТОПЛО МОРСКО ПРЕДЈАДЕЊЕ

САЛАТИ

ДОДАТОЦИ

СОСОВИ ЗА ПАСТА

ПАСТА

РИЖОТО

ПИЦИ

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ - ТЕЛЕШКО МЕСО

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ - СВИНСКО И ПИЛЕШКО МЕСО

ДЕСЕРТИ

СЕЗОНСКИ ДЕСЕРТИ

АПЕТИСАНИ

Затвори
Затвори