Tренд
Интернационална
(69)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 53 минути
Сабота: 10:00 - 22:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПОЈАДОК (BREAKFAST) ОД 09:00 ДО 12:00 (FROM 09:00 TO 12:00)

СЕНДВИЧИ / ВРАПС / БУРГЕРИ (SANDWICHES / WRAPS / BURGERS)

ПРЕДЈАДЕЊЕ (STARTERS)

СУПИ (SOUPS)

ДОДАТОЦИ (SIDE ORDERS)

КОМБО И МЕЗЕ (COMBOS

САЛАТИ (SALADS)

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА (MAIN COURSES)

ТЕСТЕНИНИ (PASSTA )

РИЖОТО (RISOTTO)

ПИЦА (PIZZA)

СЛАТКА КУЌА (SWEET HAUSE)

Затвори
Затвори