Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Тото
Македонска
(13)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 49 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

КОЛАЧИ И ПИТИ (ПО НАРАЧКА 1 ДЕН ОДНАПРЕД)

САЛАТИ

ВАРИВА И ПРИЛОЗИ

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

СКАРА

Затвори
Затвори