Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Сквиз ми
Здрава храна, Вегетаријанска
(8)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 46 минути
Петок: 09:00 - 19:30
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

SOUPS

GUILTY PLEASURE

BREAKFAST

FRUIT AND VEGETABLES

SUPERFOOD SMOOTHIES

THE HEALTH CLINIC

SHOOTERS

MILKSHAKES

SANDWICHES

SALADS

Затвори
Затвори