Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Скопски мерак
Македонска, Вегетаријанска, Интернационална
(8)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 48 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ЧОРБИ (SOUPS)

СВЕЖИ САЛАТИ (FRESH SALADS)

ЛАДНИ И ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА (COLD AND HOT STARTES)

ТОПЛО ПРЕДЈАДЕЊЕ (HOT STARTERS)

СУВОМЕСНИ И МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ (DELICATESSEN AND DAIRY PRODUCTS)

ГЛАВНО ЈАДЕЊЕ (MAIN DISHES)

СКАРА НА ЌУМУР (BARBECUE CHARCOAL)

ТРАДИЦИОНАЛНИ ЈАДЕЊА (TRADITIONAL DISHES)

ПЕЧЕЊА (BAKING)

ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ ЈАДЕЊА (INTERNATIONAL DISHES)

РИБИ И МОРСКИ ПЛОДОВИ (FISH AND SEAFOOD)

ПАСТРМАЈЛИЈА (PASTRMAJLIJA)

ЛЕПИЊА (BREAD)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

АПЕТИСАНИ (APPETIZERS)

ПРИЛОЗИ / ПОРЦИИ / ФУРНАРИНИ (CONTRIBUTION / DISHES / FURNARINI)

СОСОВИ (DIPS)

Затвори
Затвори