Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Скопски фенери
(5)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 45 минути
Петок: 10:00 - 21:30
Мин. нарачка: 249 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

САЛАТИ (SALADS)

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА (COLD STARTERS)

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА ( HOT STARTER)

СКАРА (GRILL)

ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА (FOOD ON ORDER)

Затвори
Затвори