Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
SOUL KITCHEN BAR
Македонска, Италијанска, Здрава храна, Интернационална
(3)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 53 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ДЕСЕРТИ

ПАСТА

ПИЦА

РИЖОТО

РИБА И МОРСКИ ПЛОДОВИ

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА

САЛАТИ

ЧОРБИ И СУПИ

СТАРТЕРИ

СЕНДВИЧИ

ПОЈАДОК

Затвори
Затвори