Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Ревија
Италијанска
(1)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 52 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

НАЧОС МЕЗЕ

ФУРНАРИНИ

СЕНДВИЧИ

ПИЦИ

ПАСТРМАЈЛИЈА

СЛАТКА КУЌА

Затвори
Затвори