Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Протеин
Здрава храна, Вегетаријанска
(1)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 44 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ДОРУЧЕК

САЛАТИ

ПИЛЕШКО МЕСО

МИСИРКИНО МЕСО

БИФТЕК

ЈУНЕШКО МЕСО

РИБА

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КУЌА

ЗЕЛЕНИ БУРИТОСТИ

ПРИЛОЗИ

Затвори
Затвори