Пица Ди Наполи
Италијанска
(1)
Доставата ја врши ресторанот
Сабота: 12:00 - 21:00
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПРОМОЦИИ

ПИЦА (PIZZA)

ПАСТРМАЈЛИЈА (PASTRMAJLIJA)

Затвори
Затвори