Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Пер Те
Италијанска
(30)
Доставата ја врши ресторанот
Петок: 09:00 - 17:30
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПРОМОЦИИ

СЕНДВИЧИ (SANDWICHES)

ТОСТОВИ (TOAST SANDWICHES)

ВРАПОВИ (WRAPS)

ПАСТИ (PASTA)

ПАЛАЧИНКИ (PANCAKES)

САЛАТИ (SALADS)

РИЖОТО (RISOTTO)

ДЕСЕРТИ

ДОДАТОЦИ ЗА СОВРШЕН ВКУС (EXTRAS FOR PERFECT TASTE)

Затвори
Затвори