Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Наша Софра
Македонска, Интернационална
(3)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 63 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

САЛАТИ (SALADS)

СЕЗОНСКИ САЛАТИ (SEASONAL SALADS)

ДОРУЧЕК (BREAKFAST)

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА ( HOT STARTER)

СКАРА (GRILL)

ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА (FOOD ON ORDER)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

Затвори
Затвори