Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Мартини
Интернационална
(19)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 61 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ВАФЛИ - БЛАГИ (WAFFLE - SWEETS)

ВАФЛИ - СОЛЕНИ (WAFFLE - SALTED)

ВАФЛИ - САЛАТИ (WAFFLE - SALADS)

ПАЛАЧИНКИ (PANCAKES)

ПАЛАЧИНКИ - ПОРЦИИ (PANCAKES - PORTIONS)

СЛАДОЛЕДИ (ICE CREAM)

ОРДЕВЕРИ (HORS D' OEUVRE)

Затвори
Затвори