Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Маргер
(1)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 47 минути
Петок: 14:30 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

САЛАТИ (SALADS)

ПРЕДЈАДЕЊА (STARTERS)

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА (COLD STARTERS)

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КУЌАТА (HOUSE SPECIALTIES)

СКАРА (GRILL)

ПЕЧЕЊА И НАРАЧКИ (BAKING ORDERS)

РИБА (FISH)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

ПРИЛОЗИ (CONTRIBUTIONS)

Затвори
Затвори