Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Mamma Mia
Италијанска
(65)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 53 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПРОМОЦИЈА (ПОНЕДЕЛНИК-САБОТА)

ПРОМОЦИЈА (САМО ВО НЕДЕЛА)

ПИЦИ И ЛАЗАЊИ

ПОЈАДОК (НАРАЧКИ ДО 12:30)

ПРЕДЈАДЕЊЕ

САЛАТИ

ПИЦИ ПОЛА-ПОЛА

ТЕСТЕНИНИ И РИЖОТО

МЕСО

ПОСНО МЕНИ

ДЕСЕРТИ

ДОДАТОЦИ

Затвори
Затвори