Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Lyra
Македонска, Вегетаријанска, Интернационална
(6)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 60 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

СУПИ И ЧОРБИ (SOUPS AND STEWS)

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА (COLD STARTERS)

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА ( HOT STARTER)

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА (MAIN DISHES)

ЈАДЕЊА НА СКАРА (GRILLED DISHES)

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ НА КУЌАТА (HOUSE SPECIALTIES)

ПЕЧЕЊА (BAKING)

ВЕГЕТАРИЈАНСКА КУЈНА

РИБИ И ЛИГЊИ (FISH AND SQUID)

САЛАТИ (SALADS)

ПРИЛОЗИ

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

АПЕТИСАНИ

Затвори
Затвори