Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Leone
(21)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 58 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПОЈАДОК (ИСПОРАКА ДО 12 Ч)

САЛАТИ

ПРЕДЈАДЕЊА

СЕНДВИЧИ

ПИЦИ

РИЖОТО

ТЕСТЕНИНИ

ДЕСЕРТИ

АПЕТИСАНИ

Затвори
Затвори