Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Кетеринг Мија
(0)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 73 минути
Петок: 10:00 - 18:00
Мин. нарачка: 150 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица
Затвори
Затвори