Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Kalonis Lounge Bar
Италијанска, Интернационална
(2)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 51 минути
Петок: 09:00 - 12:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ДЕСЕРТИ

САЛАТИ

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА

СЕНДВИЧИ И БУРГЕРИ

ПИЦИ И ПАСТРМАЈЛИИ

Затвори
Затвори