Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Irish pub
Италијанска, Вегетаријанска, Интернационална
(10)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 53 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ТЕСТЕНИНИ

ВЕГЕТАРИЈАНСКИ ЈАДЕЊА

СУПИ

ПИЦИ

ПРЕПОРАЧАНО!

САЛАТИ

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

ВЕГЕ СЕНДВИЧИ

СЕНДВИЧИ

ПОЈАДОК

ДНЕВНО МЕНИ

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА

ЗАКУСКИ

Затвори
Затвори