Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Healthy Place
Македонска, Кинеска, Здрава храна
(22)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 54 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

АКЦИЈА НА СМУТИ ! (CLASSIC SMOOTHIE)

ПОЈАДОК (BREAKFAST)

САЛАТИ (SALADS)

СЕНДВИЧИ (SANDWICHES)

МЕЗЕ (MEZZE)

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА (MAIN DISHES)

ДОДАТОЦИ

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

Затвори
Затвори