Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Хармонија
Кинеска, Интернационална
(23)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 45 минути
Петок: 10:00 - 18:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

САЛАТИ (SALADS)

СЕНДВИЧИ (SANDWICHES)

TОРТИЉИ (TORTILLAS)

ФАЛАФЕЛ, ЛЕЌА, СЕЈТАН (FALAFEL, LENTIL, SEJTAN)

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА (COOKED DISHES)

ПАСТА (PASTA)

ПОРЦИИ (DISHES)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

Затвори
Затвори