Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Гран клуб
Македонска, Италијанска, Интернационална
(1)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 49 минути
Петок: 11:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

САЛАТИ

ТОПЛИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ДАСКИ

ПИЦИ

СЕНДВИЧИ

ПАЛАЧИНКИ

СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ

ДОДАТОЦИ

Затвори
Затвори