Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Голд Клуб
Македонска, Вегетаријанска, Интернационална
(0)
Време за достава: 45 минути
Петок: 09:00 - 16:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

ЧОРБИ

ЈАДЕЊА ПО НАРАЧКА

СЕНДВИЧИ

САЛАТИ

Затвори
Затвори