Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Go Healthy
Здрава храна, Вегетаријанска
(17)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 57 минути
Петок: 09:00 - 18:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

СЕНДВИЧИ - НОВО

САЛАТИ

СМУДИ

СМУДИ (ПОСНО)

ЧИА ПУДИНГ (CHIA PUDDING)

ОВОШНА САЛАТА (FRUIT SALAD)

ПОЈАДОК (BREAKFAST)

ЛАДНО КАФЕ ( ICED COFFEE)

Затвори
Затвори