Giovani
Интернационална
(60)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 58 минути
Сабота: 10:00 - 22:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ДОРУЧЕК (СЕ СЕРВИРА ДО 14 ЧАСОТ)

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

ДАСКИ

САЛАТИ

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ОД ПИЛЕШКО

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ОД СВИНСКО

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА СПЕЦИЈАЛИТЕТИ ОД ЈУНЕШКО

СЕНДВИЧИ

ТЕСТЕНИНИ

ПИЦИ

БУРИТО

ПИТИ

РИЖОТО

ЛЕБЧИЊА И ФУРНАРИНИ

ДЕСЕРТИ

Затвори
Затвори