Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Фрешис
Здрава храна, Вегетаријанска
(60)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 45 минути
Петок: 09:00 - 19:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

МУСЛИ

ЧИА ПУДИНГ

САЛАТИ (SALADS)

СЕНДВИЧИ (SANDWICHES)

ЦЕДЕНИ СОКОВИ

СМУТИ (SMOOTHIE)

ОВОШНИ САЛАТИ (FRUIT SALAD)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

Затвори
Затвори