Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Food 4 Enjoy
(1)
Доставата ја врши ресторанот
Петок: 09:00 - 16:30
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПРОМОЦИИ

САЛАТИ (SALADS)

БУРГЕРИ И СЕНДВИ ЧИ (BURGERS AND SANDWICHES)

ПИЦИ (PIZZA)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

Затвори
Затвори