Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Етно Бар
Македонска, Интернационална
(0)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 50 минути
Петок: 10:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ЧОРБИ

САЛАТИ

ЗИМСКИ САЛАТИ

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

ДОРУЧЕК

ПИТИ

МАКЕДОНСКА СКАРА

ЈАДЕЊЕ ВО ГРНЕ

ЈАДЕЊА ПО ПОРАЧКА

РИБА

ДОДАТОК

ДЕСЕРТИ

Затвори
Затвори