Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Дада
Македонска, Италијанска, Интернационална
(24)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 50 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ОМЛЕТИ (OMELETTE)

САЛАТИ (SALADS)

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА (COLD STARTERS)

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА ( HOT STARTER)

РИЖОТО (RISOTTO)

ГЛАВНИ ЈАДЕЊА (MAIN DISHES)

РИБА (FISH)

ПИЦИ И ПАСТРМАЈЛИИ (PIZZA AND PASTRMAJLIJA)

ДЕСЕРТИ (DESSERTS)

АПЕТИСАНИ (APPETIZERS)

Затвори
Затвори