Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Breadway
Македонска, Интернационална
(7)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 73 минути
Петок: 09:00 - 12:30
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

БУРЕК

ПИТИ

ЃЕВРЕК

КРОАСАНИ

КРОФНИ

ТАРТ

СМУТИ

Затвори
Затвори