Биг 5
Италијанска, Интернационална
(14)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 69 минути
Сабота: 10:00 - 21:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ГОЛЕМИ ТОСТОВИ СО РАСТИТЕЛЕН КАШКАВАЛ (BIG TOAST WITH CHEESE VEGETABLE)

ХОД ДОГ (HOT DOG)

ПОМФРИТ (FRIES)

ГОЛЕМИ ТОСТОВИ СО МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ (BIG TOAST WITH MILK CHEESE)

ПИЦА СО МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ (PIZZA WITH MILKY CHEESE)

СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ (SALTED PANCAKES)

БЛАГИ ПАЛАЧИНКИ (SWEET PANCAKES)

СПЕЦИЈАЛНИ ПАЛАЧИНКИ (SPECIAL PANCAKES)

Затвори
Затвори