Back Yard
Италијанска, Интернационална
(124)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 54 минути
Сабота: 10:00 - 22:00
Мин. нарачка: 250 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

ПОЈАДОК

САЛАТИ

РИЖОТО

ПАСТА (ВО КОМЕНТАР НАВЕДЕТЕ КАКВА ПАСТА САКАТЕ СО СОСОТ :МАКАРОНИ, ШПАГЕТИ, ТАЉАТЕЛИ...)

ПИЛЕШКО И СВИНСКО

ПИЦИ

ЏАМБО ПИЦИ

МЕЗИЊА И ЗАКУСКИ

СЕНДВИЧИ

ПАСТРМАЈЛИИ

ДОДАТОЦИ

ДЕСЕРТИ

СОЛЕНИ ВАФЛИ

БЛАГИ ВАФЛИ

АПЕТИСАНИ

Затвори
Затвори